Regnet droppar ingen sol lyser klart :(

Hej !


Här hos mig är det bara regnet droppar och ingen sol lyser klart :o( Lite tråkigt. Men jag och min mormor fick ut lite brev som tur var. Och sen gick vi till soprummet och började sortera sopor. Och sen gick vi till Willys och handlade lite :o) Mika är på innebnady och Linda är borta hela dagen. Mika kommer hem snart och lite senare ska vi äta tacos. Hoppas att ni hade en trevlig dag trots att det regnade. Kram kram !

Söndag

Hej !


Nu är det söndag. Igår natt kom man hem efter en kort stund på Åland. Min mormor kom med hem. Nu ska jag gå ner. Katten kom nyss in. Jag sätter ut lite bilder senare idag : ) Ha en trevlig söndag !
ha det bar tills vi hörs med nästa inlägg :)

Hemma !

Hej !

Igår kom jag hem och har jätte ont i min fot :( Och har hosta idag :( Lite sjuk i halsen kan man säga. Saknar min lillasyster ♥ Hon är så söt. 8 månader :) Hoppas att ni får en fin dag. Äntligen lyser solen !! Vad jag har längtat 1 Kanske den har gjort det hela denna vecka.. Jag  vet inte eftersom jag har varit på Åland.. Hoppas att du mår bra ! Just nu befinner jag mig i Lagerlunda.. Hoppas att du får en fortsatt trevlig söndag !


Akira

Akira :) Söt. Men många tycker att på bild ser det lite farligt ut. Men sen när dom har en framför sig så blir det farligare.. men den här är ju söt ju ! Akira !
Akira igen :) Men det var ju han det skulle handla om så. Så söt ♥
Jahapp. Hörs senare. / Natti

RSS 2.0