Tips Tack ♥

Hej ! Min mamma har jätte ont i axeln,nu sträcker jag ut en hand på att få hjälp ! Hon kan inte köra bil eller sova om nätterna,har du ett bra tips ? Och det får inte vara medicin som man inte får ta när man är gravid,eftersom hon är gravid ! Har du något tips,kommentera !!! Jag behöver verkligen din hjälp ♥ Tack på förhand !

:'(

Jag Tycke Verkligen Synd Om Mamma... :'( Hon har jätte ont i sin axel,så hon kan inte sova på nätterna,för axeln bara bråkar med henne :( Hon fick ingen hjälp på Hagebys mottagning,dom hade så lite besattning,så hon ska vänta några dagar ! Sen har hon försökt att ringa,men ingen fattar vad hon menar,dessutom så jobbar hon för tillfället som Massör,då skulle hon gärna vilja få lite hjälp ! Hoppas att dom kan fixa det där,dessutom så är hon ju också gravid... Och då får hon ju inte ta tabletter även fast vi har hemma :-( Och det är ju inge bra !

Massagen ♥

Hej kära läsare ♥ Nu har jag varit på Massage Akadmein i Norrköping i ungefär en timme... Och Linda har åkt på BNI - möte ! Snart är det lunch dax här på Massagen :) Snart är det onsdag ♥ I love it ! Då blir det Äntligen hemma match för HC Vita Hästen ! Undrar faktiskt vilka vi möter ! men,det ska jag titta på senare,nu har jag ju fullt upp här,så då kan jag inte göra sådana saker ! Det kan jag göra precis innan min lunch tid går ut här :D Hoppas att du vill fortsätta följa min blogg,är det något ämne som du älskar att läsa som jag skriver och tycker att jag skriver för lite om det,så kan du alltid skriva en kommentar eller maila mig !

STUDIEDAG ♥

YES ! Idag är det studiedag,så jag är ledig från skolan,ska med Mika till Massage Akademin i Norrköping,hjälpa till där,ska bland annat sitta och leka och busa med vår hund Tarzan :) Han är så himla gullig ♥ Snart åka hemifrån,Linda ska på BNI - möte nu på morognen,sen tror jag att det var ngt mer,kommer inte på det ! Och på fredag så har jag bara halv dag :D Då blir det att gå hem !!! I love my life very much !!! Jaha,nu ska jag ner,fixa i ordning massa saker ! Hej svejs,uppdaterar efter dagen !

Let´s go ;-)

Jaha... Då var det söndag idag då :D Var ute med hunden förut,så han fick busa av sig lite i ungefär 30 min ? : ) Lilla rackaren ! Snart vaknar han väl... Blir spaghetti och köttfärssås till middag eller så blir det ungsbakad potatis med tonfisk och räkröra !!! Undrar vad vi ska ta =) Både och är ju gott ! Tur att man har mat hemma iallafall :-) Nu måste jag fixa massa saker här !!! Så man slipper göra allt sen senare om man är trött,det vet man ju inte :/ haha... Snart ska väl jag gå ner och titta om jag ska göra något där nere,annars får jag väl gå ut med min lilla valp :) Kommer bilder inom kort !!! =) Lilla plutten... inte ås liten för att vara fyra månader dock... :D ... men har bara haft honom 2 weeks :)

♥ Så himla bra låt azzå ♥

http://www.youtube.com/watch?v=Da1xvcr-9AQ Gå in på den länken och titta vilken underbar låt dom sjunger azzå ♥ En av Världens Bästa låt ♥ Molly Sandén och Ola Svensson ♥ Duktiga människor ♥ Snart innebandy !

♥ Lycklig ♥

Är en lycklig kusin ♥ Min kära faster har fått en prinsessa =) Måste bara åka dit nu,när det inte är så långt ♥ Så himla kul med en till i släkten ♥ I love it !

Söndag ...

Jaha... Då var det söndag .. * Blir att åka till Vikbolandet en sväng :D Sen när man kommer hem därifrån så lär man ändå inte få baka sin Fruktsallad *suck* För då måste man ju till stan och vara där så himla länge... :( inge kul ! men men... sånt är livet ! Längtar tills min mormors läkare jag skicka henne ett b-intyg så hon kan komma hit och hälsa på :) ... Vill så gärna att du kommer ♥ :):P:):P:):P

mm,låter lite gott alltså ! :D

Jasså... Dags igen och skriva inlägg eller ? ... Idag ska jag baka ... Jag ska baka Kokosbollar Djungelsallad...,måste handla ! Det är ibland också ett MÅSTE ! :D Älskar min söta hund Tarzan,som jag givetvis delar med min familj ! Snart kommer det upp på sötnöten =) Älsklingen min ♥ Älskar min Tarzan,som är bland ras mellan dalmantiner,schäfer,rotweiler :) Sötisen ♥

ONSDAG 8/9

Hej ! Onsdagen 8/9 så är du varmt välkommen på ishockey ! I Himmelstalundshallen i Norrköping ! Och om du vill ha all information om detta och gå då in på http://www.vitahasten.se Hoppas att allt är bra ! Kom gärna sen ! Och tänk på att det kan vara kallt,så ha med extra kläder ! Priser: Vuxen : 70 kr Pensionär/Barn 30 kr Hoppas att du kan komma :) Med Vänliga Hälsningar : Smile Girl

♥ My Family ♥

I miss my family so much <3 I have a memory of your father ... Ted Gärdestad - För kärlekens skull Tänker på dig och Mille varje gång jag hör den :) Börjar alltid gråta glädje tårar =) Kiss to you and Mille and Kiara :)

<3 <3 <3

♥ Saknar så himla mycket min kusin Ellinor ♥♥♥ Vill vara hos dig nu !!! :'( .... Vill åka dit nu,inte vänta <3 Hoppas att vi ses snart :) Kram

RSS 2.0