Hej !

Hej !


 Ni kanske inte tycker om denna blogg,jag bryr mig inte om dte en blogg är en plats där man ska skriva upp saker som man tycker eller saker som har hänt och man behöver inte ha miljoner läsare man kanske nöjer sig med att den är hemlig,vem vet ? Men då har säkert många tänkt efteråt att jag vill ha läsare,man kanske inte tänkte på att man behöver faktist ingen läsare,man kanske vill ha en hemlig blogg där man kan skriva upp saker som man vill att ingen annan ska behöva veta om. Men om du är ledsen över att du kanske fått en dum kommentar på din blogg vet du vad du ska göra då ? Kanske inte,va ? Men då kan du t.e.x. har du din blogg på metrobloggen elr. på blogg.se då är det bara att gå till den andra och starta upp en blogg där och där kan du skriva upp alla hemska saker som händer i ditt liv,jag bryr mig väldigt mycket om denna blogg,jag har en kompis som kallar sig för Natti och hennes blogg kanske kan vara intressant men hon har nog inte skrivit så mycket. Men en vacker dag aknske din blogg blir en blogg som alla vill läsa,det kanske beror på vad du tänker bli när du blir äldre. hoppas att du mår bra ! Jag har lite feber men orkar ändå eftersom jag är halv thailändsk och sen är jag ju förstås en del finne ( finländsk) Så då ger man inte upp förstår ni ; )) ha det bra så hörs vi väl senare !

Ishockey !!

Hej !


Välkommen på ishockey
Vita Hästen - Tingryd
15:00 börjar det !
Välkomna dit !
Önskar en hockeytjej : ) Som är så glad så !

Uppskattar

Hej !!


Vissa i min klass gnällde förut att dom tyckte att vi hade en sträng simlärare men om man tänker efter han sa en måndag så här på träningen. Jag gör inte det här för att det bara är kul ut om jag gör det för att ni ska kunna simma ordentligt. Och det stämmer men jag håller ABSOLUT INTE med dom som protesterade i klassen. Han är en bra simlärare ! Och dessutom så Uppskattar jag träningen varje måndag.. Var där igår också och träna lite fast inte med honom utom med min låtsas pappa Mika ♥ Och krister fick titta på och kalla mig för spädbarn och sen så tycker jag att han kanske kan vara det själv ibland :P hihi.. Han skojar alltid med mig. Fast ibland har han inte bra skämt alltså !!
Nu ner och kolla om familjen har vaknat !
Kram på er alla ute i vida världen ! Glöm inte att skaffa en blogg sen bara ;)
Kram

Jag

Jag nybadad i Haga =) Bor inte där längre ! Sköönt att bo där jag bor är du nyfiken vart jag bor ? Kram

Dagens berättelse !

Hej !


Idag var jag till Centrala Badet tillsammans med Mika och Krister. Längtar tills nästa lördag som tusan alltså ! Ska bli så roligt,mamma har vart borta hela dagen på sitt parti möte och utbildning m.m. .. Hon är med i Miljöpartiet ! Det är ett bra parti det =) vad gjorde du idag då ? Vill du berätta nyheter för mig ? Starta en blogg vetja genom att gå in på följande länk: http://blogg.se och sen står det där gör som och några siffror alla andra gör idag och så klickar du där och sen kollar du att allt stämmer och sen kan du gärna skriva en kommentar så tar jag gärna en titt på din blogg så fort som möjligt. Jag tycker det är roligt att ha just dig som läsare ! Och sen går vi över till sport : Vita Hästen - Hudiksvall 10 - 1 Lite dåligt försvar från Hudik iaf. Och sen är Hudvik rätt så tröga på skridskorna.. Lite senare ska jag ställa en fråga och du får gärna ta och svara på den ! Om du har en blogg skriv ngot till mig så kan jag kolla och är den intressant så tar jag gärna och lägger upp den på min sida ! idag har det varit en riktig tuff dag alltså : ) Håller på och lagar bröd tillsammans med mamma nu när hon har kommit hem så ville hon baka lite bröd. Och igår så bakade vi Blåbärs muffins och blåbärskaka och chokladmuffins och äpplekaka.. Och idag var det brödets tur och imorgon lite gott.. Chokladbollar gjorda av mig. Hoppas att du hade en bra dag idag ? ha det bra och ta hand om dig ! Kram på dej och ett stort tack för att du läser min blogg !

RSS 2.0