Ishockey !

Idag är det ishockey och den börjar klockan 16:00 och det är mellan Vita Hästen och Tranås ... Du är välkommen att se på alla våra matcher :) Nu idag är det en match och nästa hemma match är den 10 november mot Sunne... Då är du också välkommen och som det står lite längre upp så är du ju välkommen på ALLA våra matcher! Du kan även gå bort till Hästen Fans boden och köpa något om du vill,dom ligger i ena hörnet av arenan! Du kan också bli medlem i hästen fans och m.m... Du kan läsa mera på : http://www.vitahasten.se ... Där får du mer information..

Hoppas att du kan komma !

Hälsningar Nathalie

Sorry,men lite gott och blandat kommer här !

Hej !

Förlåt att jag inteh ra uppdaterat något sedan jag var sjuk,har inte hunnit med,men idag är det ishockey i Himmelstalundshallen i Norrköping,där kommer Vita Hästen och Skövde spela match,du är välkommen,man kan köpa korv och läsk och godis och te och kaffe! Du är välkommen ! Men kom ihåg det kostar inträde,idag är det inte gratis tyvärr..
Hoppas att du kan komma på matchen :)

Onsdag !

Hej !
Idag är det onsdag,jag har haft feber sedan söndag,så jag har inte uppdaterat så mycket och har inte haft någon lust alls... Men jag har blivit bättre och stannar inte hemma imorgon,inte vad jag tror. Men jag har försökt att äta så mycket som jag bara kan,men jag käka en portion mat igår kväll,närm anh ar feber så har man inte lust att äta mat... Det är ju ett problem som är synd! Men jag kommer skriva lite senare tror jag... Jag ska hjälpa min underbara mor att städa ♥ :)
På höstlovet ska jag få träffa pappa ♥

Tarzan ♥

Älskade Tarzan ♥ Tarzan ♥
Älskade Tarzan ♥   Nu fem månader ! Stolt matte ♥ Tarzan ♥

Jippi Jippi Jippi ♥

Jippi ! Äntligen känner man av att det är helg =-) Först badhuset med klassen och sen innebandy och sen Idol final !!! Jag kan knappt drömma om något annat efetr en sådan vecka i skolan :) Men kul har det varit,ämnet har varit Leonardo Da Vinci. Och vissa klasser hade ritat Mona - Lisa så himla vacker ♥ Vart en bra dag,jag blev ändå sugen på att städa på partilokalen,men får väl ta det nästa gång ... Men jag var ju hemma hos Lilly ☺ Det var ju det bästa =) God mat och bästa sällskapet någonsin ;) Dags att packa ihop lite saker nu ... Måste ju åka 20 över fyra till Innebandylokalen,ska skuta lite skott mot herr Mika :) Ska bli spännande : ) Jag är lycklig ♥ Nu innan jag drar passar jag på att slänga upp en bild på Tarzan ♥

Lycklig ♥

Vi vann mot Grästorp !!! Jag fick mycket flaskor,även fast jag kom i andra perioden... Och lääängtar tills nästa match ! Och ett gäng med tre killar tömde en grejsamoj upp och ned,och det får man ABSOLUT inte göra... Tur för dom att ingen som jobbar där såg det,men dom har en annan som såg det,gissa vem ? Svar: JAG ! Så jag ska fråga dom lite kort varför dom gör så och så vidare... Nu äta en liten pannkaka :-) Sen hem ?!

Jaha...

Idag slutade jag klockan 12:30 ... Var ganska skönt faktiskt,idag blir det Innebandy,sen kanske basta,sen Idol med Eila,Tarzan :) Nu lovar jag att det ska komma bilder så snart,men problemet är att jag har bara bilderna hemma,inte här ! Hoppas att du får en trevlig dag ! Hälsningar Nathalie

RSS 2.0