Idag : )

Hej ! Idag ska jag senare åka till Skänninge marknad med familjen,vi ska åtminstone en sorts honung,sen ska vi se om vi hittar något fint där :) har nyss ätit "lunch" och kollat på tv.. Och ska väl snart dra hemifrån.. Nu måste man förbereda sig :D Kankse till Åland den 8 aug :D

Lycklig <3

Snart ska jag kanske gå på en promenad med Mika <3 Och snart kommer Linda hem :D Har saknat henne så himla mycket ! Men tänka sig att dom kom på att hon hade jobbat för länge,att man får inte jobba längre än vad hon har gjort,så hon blir hemma 1 vecka =) Och åker säkert med Eila och Jussi till Vikbolandet =) Och ska göra lite affärer :P Nejdå,en kompis ska bara köpa en sak,sen så ska jag troligtvis rida med underbara Sandra och Anu ! Om det blir att vi åker dit,men dom skulle åka dit på kräftskiva,ons-tors .. Så om dom inte åker på söndag kanske jag följer med då :P Det vet man inte.. Hoppas att det inte börjar regna nu när vi har tänkt gå på en promenix : ) Hoppas att ni får en underbar fortsättning av sommaren,försök njut så länge det går ! Kram på er kära läsare !

JUST NU

Nu är Mika påväg hit,jag ska dra mig hemåt :( Skulle gärna stanna här =) Men jag får fixa massa hemma som jag behöver göra to day =) Kram på er !

RSS 2.0