Denna dag

Hej ! Idag har jag och min mormor spelat badminton :o) Det var kul.. och vi spelade Badminton ute.. Gissa hur länge då ? Inatt kommer moster hem.. Nu blir det lite fika,ska försöka kasta in ett till inlägg lite senare.. Nu Äppelkaka och Saft ;o) Klockrena sommar du är Äntligen här <3 i love it <3 Ha en skön sommar <3

Just nu ..

Pappa kom hem för en stund sedan och han slutade tidigt idag,vet inte riktigt vad jag ska göra med honom,det är ju så fint väder. och åker till mamma imorgon.. Men ska nog träffa pappa mer på sommarlovet.. Och har varit sjukt roligt att vara med Pappa m. familj :o) Har varit och meta och vi fick rätt så många om man plussade ihop. men sista gången fick vi 7 stycken abborrar.. och nu har jag tagit ur all disk ur diskmaskinen och lagt i väldigt mycket disk i diskmaskinen (pappa hjälpte till) Igår innan jag gick och la mig så hade Sylle tagit in en mus.. Och nu är Kiara hos mormor och morfar.. eller kanske bara morfar. vet inte.. hon kanske jobbar nu.. Camilla kommer hem lite efter 21 ikväll.. Dans hälsningar Nathalie

Sista dagen..

Idag är det sista dagen med lillasyster Jade.. Har varit jobbigt men på ett sätt roligt vi lekte lite men
hon är väldigt jobbig ibland. Åt precis lite Abborre som man fick igår... Lillasyster Kiara vaknade precis och fick smaka på lite fisk.. När man kommer hem så kommer 2 katter att stå där och titta på mig. Och sen kommer dom att följa efter mig upp för trappan och in i mitt rum. Igår var det en snäll Therese och en snäll Camilla som hjälpte mig med mitt hår , tack så mycket tjejer ! Sen ska vi till Uffe på berget..
Hejdå !!!

Hejsan !

Hej !

Nu har jag varit hemma och varit förkyld.. Och då har jag inte orkat göra mer änn att ligga på bättringsvägen.. Och ikväll kommer mamma hem från båten.. Och jag har blivit lite bättre. Men imorogn är det avslutning så den ska jag på iaf. Och förmodligen kommer pappa till avslutningen. Och sen ska vi åka hem till honom. Och då ska jag bara vara med honom i en vecka :'( (på hela mitt sommarlov som är 10 veckor ) Och sne när jag är klar här på jobbet så åker vi förmodligen hem till katterna :)
Hoppas att ni har haft en fin dag !
Hoppas att ni gillar dans ;o)

Äntligen !!

Hej !

Förlåt att jag har tagit tid på mig. Jag har varit till Kreta med min mormor och moster och kusin och mosters man.. Och dom hade ingen dator där vad jag såg iallafall. Men sen innan jag åkte hade jag väldigt mycket att göra. Jag sov över hos Ella ♥ Och hennes lillasyster Julia.. Men det var skönt att vara på Kreta. Så nu är man lite brunare än vad jag var innan :) Ska försöka att blogga lite mer. Har fått en till katt. Den heter Tusse och har ögon som bollar =) Han är jätte söt men det är vår andra katt Amadeus också. Men man måste ju ge lika mycket kärlek till både annars blir amadeus arg. Tusse kanske blir det men han har bara varit med oss i en dag och 2 med denna. Och efter jag har varit på detta jobb ska jag till bibban och låna lite böcker och lämna in 2 böcker.. Sen måste jag kolla till katterna där hemma och sen till Eila. Jag skulle egentligen gått till skolan idag men jag hade lite feber. Så imorgon tror jag att jag orkar. Hoppas att ni har det bra ! Snart är jobbet slut. 

                                                Molly

RSS 2.0