ÄNTLIGEN <3

Idag ska jag ÄNTLIGEN åka hem till Sverige ett tag ! Ska åka och rida i helgen till landet ! Längtar redan ! Ska träffa katten när jag komemr hem,ska se om den vill komma ut ett tag ! Sen ska jag upp till rummet och städa lite,sen ska jag städa på nedre våningen.. Kanske baka något gott ! hej svejs! Snart går båtten,om en timme,men det är ändå lite !

Denna dag , : _)

Idag ska några från gänget åka hem igen.. Men jag och Mika åker imorgon =) Sen vet jag inte hur länge jag stannar hemma egentligen.. Jag måste kolla sen.. Nu är man ett år äldre :B *lol* Åren går fort ibland =) Jag längtar tills nästa år <3 Fick en UNDERBAR klänning av mamma i födelsedagspresent =) Bara måste lägga upp en bild på den snart ! Hoppas att solen kommer upp under resten av denna dag,klockan är ju inte så mycket egentligen.. Men sol vill vi ha,inget regn,då får gammla mormor problem med sina sniglar.. Nu åkte gänget =( Om 2 dagar så får man träffa dom .. hoho. men tur att dom åker hem och inte utomlands =) haha.. Nu ska jag vara med Sollan när vi är hos henne !

My Birthday

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG =) 9 ÅR,INTE S ILLA !!! HAHA ; ) NU MÅSTE MAN VARA MED NÄRA OCH KÄRA <3 KRAM KRAM SHAZA !

BIRTHDAY <3

Hej ! Idag är det min FÖDELSEDAG <3 Ännu ett år äldre :P haha.. Idag blir det sol,som jag hade beställt :) Lite mer värme skulle bli skönt,att det inte blåser. Men det kanske är bara här på stugan .. Nu till familjen : ) I love my self !

Jaha,så vart denna dag :)

Hej ! Idag så åkte man till gammel farmor =) Var trevligt,innan så hade jag åkt till Käringsund med familjen :) Men Linda kom inte med =( men men.. Sedan så badade vi ikväll : ) Var jätte skönt =) Varmt och skönt... Och tog med 6 ägg hem från farmor. Som man äter till frukost imorgon. Imorgon är det min födelsedag <3 Ännu ett år ädlre :P haha.. Nu ut till underbara släkt,vänner =) Hej hej !

JUST NU = )

Hej ! Snart kommer Linda och Mika hit =) Ska bli så himla roligt att träffa dom =) Sollan har bakat bullar.. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll =) Solig hälsning: Schaza

IDAG =)

Hej ! Idag åker jag till Linda och Mika och sen bär det av till Eckerö med dom till en stuga där vi kommer vara en vecka.. Sen kanske jag åke rhem ett slag,eller så kanske jag stannar kvar på kobben :) Nu kolla på Survivor =)

För en liten stund sen..

Jag har inte städat än.. Men jag har målat gungställningen tillsammans med Mille =) Och sen lagat mat : ) Nu ätit mat... Snart ska vi ta ett till varv där nere på gungställningen.. Och nu ska jag städa innan jag drar ner till gungställningen med Mille =) Får städa mer när jag kommer in.. Har mycket på gång :) Hej svejs !

Just nu =)

Nu har man bakat chokladbollar till kvällen :D Snart ska man väl städa upp här i huset ! Nu kom Mille och Kiara hem.. =) Nu är disken snart färdig : ) Den har stått på tork.. och sen är det att lägga in alla saker på sin plats,har varit ut med sopor också = ) Nu måste jag börja ! Kan inte sitta här och skriva flera rader nu om något ska bli gjort ! Kommer säkert in ett litet inlägg lite senare =) Hej hej !

Blandat från Idag och Igår.

Hej ! Igår kväll gick jag och Mille när till gungorna och tog ner gungorna och sen sköljde vi av den och nu borde den ha torkat :) Blir kanske att måla den idag,annars kommer vi säkert riva tapeter.. Jag kanske ska baka något gott till oss idag nu på dagen kanske ?? Man vet aldrig vad man gör om man inte har planerat att göra något den dagen... Och nu idag tittar solen fram :) Men det har den ju gjort i flera dagar =) Bra att man kan sola lite ; ) Vad ska du göra en sådan dag som denna ?? Snart kommer det väl upp lite bilder.. Men jag kan inte lova er att det är snart.. Ja,som sagt,så får vi se..

Some mixed

Hej ! Igår så var jag med Mille och Kiara och jade till Nabben... Och det var svalt och skönt på land,i vattnet så var det varmt : ) Åkte kl: 18:16 finsk tid.. alltså kl: 17:16 svensk tid.. Och idag ska man kanske till stranden igen med Mille och Kiara,sen måste vi också handla,säkert blir det idag... Och sen på kvällen blir det väl ett parti yatzy *smile*. Idag efter dagis åker lillasyster jade till sin mamma.. Och jag blir kvar,men ska snart till mamma... Fyller om 4 dagar : ) Även denna dag finns du fortfarande här underbara sol♥ Nu fixa innan Mille kommer =) Passa på och åka till stranden med dina barn nu :)

Tjena ;-P

har varit ute med lillasyster... Imorgon åker hon hem.. Men jag träffar henne om några dagar.. nu diggar vi till Schnappi : ) haha.. Idag åker Milles kusin m. fam. tillbaka : ( .. men så är det tyvärr :-(.. Men men.. man får inte som man vill hela tiden,men det är faktist bra =) Hoppas att ni har en bra dag.. Hälsningar:: En solig solig sol ,som vill till havet !!! haha.haha..haha...

Imorgon .. :P

Imorgon åker Jade till hennes mamma,Milels kusin m. fam. åker hem till sig : ) Har vart jätte trevligt att ha dom här ! Hej hej hej !!

To day.. : )

Hej mina kära läsare ! Imorse när jag vakna satt Jade och spelade Nintendo DS.. jag frågade om hon ville ha frukost,hon sa Ja.. Jag gick upp med henne och fixa mackor åt henne och mig,sen så fortsatte hon spela,sen senare så gjorde jag en liten "tatuering" åt henne... och sen har hon väl spelat hela dagen nästan,sen har jag hjälpt henne med att jaga Milles kusin... Nu ska vi ragga till musik;) haha.. Hoppas att ni får en skön dag : ) Passa på att sola och bada nu när det är sol : ).. Solig hälsning: Shaza

Dagen börjar såhär..

Denna dag börjar så här : Jag gör mig i ordning.. Jag har med mig några saker.. Och sen ska jag med Kiara till hennes mormor och morfar.. Sen kommer Jade och Andy och hämtar oss.. Denna låt diggar Kiara väldigt mycket : ) http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU Nu måste jag fixa mig inför dagen.. Har varit hemma nu,så jag går och fixar mig !

Igår och idag...

Hej !! Igår kom Milles kusin m. familj.. Och vi hade det trevligt tillsammans.. Imorse åkte Andy och Jade in till stan och lämna av Jade och sen for han till jobbet.. idag kommer det bli en rolig dag. Men man är aldrig säker på vad man hittar på.. Snart fyller jag år : ) Om 7 dagar =) vad ska du hitta på en sådan dag då ? På söndag åker Milles kusin m. fam. tillbaka.,Jade åker till sin mamma... Nu är det musik i huset =) Lillan dansar : )

To day =)

Idag ska man med Kiara till mommo och moffa,andra lillasyster ska komma hem efter att ha vart med mamma sin.. När vi är framme hos mommo och moffa så ska vi åka in till stan och köpa lite lösglass.. Sen har det inte blivit så mycket planerat.. Man får ta på sig sin bikini för ifall det blir stranden.. Man vet aldrig vad man gör i denna värme.. Pust ! Och när det är så här varmt som det är nu så vill man ju inte göra någonting. Kanske sola,dricka.. Men man har tappat matlusten.. Mille åker på jobb klockan 14:00 .. och slutar klockan 21:00 Så det blir lillasyster och Andy som hämtar oss.. Kiara är ju bara så underbar = ) Men en sak är säker: Att jag inte jobbar.. Skulle dö om jag fick jobba i denna värme ! Ha En Varm Dag ; )

To day : )

Nu till stan med världens bästa Anne och Sollan : ) Och det blir till loppis också.. Hejdå !

Denna måndag : )

Hej ! Denna dag går på att jag ska vara här hemma tills klockan 17:00 - 18:00.. Sen kommer pappa och hämtar mig =) och sen bär det av till Gölby : ) Hoppas att ni får en bra dag *bra att ha sommarlov* **ler** Nu till Monia på lite frukost : ) Ha en skön måndag !

RSS 2.0